سمنو به عنوان یک میان وعده که از جوانه گندم و آرد گندم تهیه میشود بهترین فرآورده گندم می باشد. تاریخ این غذا به هزاران سال پیش برمیگردد که بیشتر در ایام پایان سال و ابتدای بهار پخت میشده. این غذا که در سفره هفت سین به عنوان سمبل برکت و سرسبزی و فزونی شناخته شده، در خانواده مادری محمد منجی خاندانی (خاندان ایرانمنش) در کرمان به طور متناوب و در طول سال پخت میشده است و منجی خاندانی از کودکی شاهد تهیه آن بوسیله مادربزرگ و مادر بوده است که شب را تا به صبح مشغول بهم زدن عصاره جوانه گندم و آرد گندم در دیگ های مسی بوده اند.

وی که اکنون دانشجوی پزشکی طب سنتی میباشد پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته کارشناسی شیمی و دانشگاه علم و صنعت در رشته کارشناسی ارشد مدیریت اجرائی و چندین سال تحقیق در طب ایرانی و اسلامی و پس از سالها تجربه مدیریت پروژه های صنایع غذائی، فعالیت مادرش بتول ایرانمنش را در این زمینه توسعه داده و در سال 1387 اقدام به تاسیس "شرکت جوانه رویان"  و ثبت برند "جوانه فرد" نمود.

محمد منجی خاندانی که اکنون دانشجوی پزشکی طب سنتی میباشد موفق شده است این ماده غذائی با ارزش را با همان مدل پخت سنتی به صورت انبوه و صنعتی تولید کند و با بسته بندی بهداشتی و طبق بالاترین استانداردها در اکثر نقاط ایران و کشورهای خارج عرضه و به سبد غذائی خانواده ها برگرداند. اما نه محدود به شب عید بلکه در تمام فصول سال و در همه اعیاد و رویدادها با شعار هر روزتان نوروز با سمنو جوانه فرد.

 کارخانه و دفتر مرکزی:
کرمان، شهرک صنعتی خضرا، خیابان نسیم

 03433386567

 09123890759

 03433386568

 info@javanehfard.ir

462488
امروز
دیروز
این هفته
هفته قبل
این ماه
ماه قبل
آمار کلی
126
499
1489
103840
3355
7381
462488
آی پی شما: 54.196.116.3
2019-07-17 11:59
© 1395 جوانه فرد کرمان. کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ است.
طراحی و پشتیبانی : web-2.ir